dinsdag 31 juli 2012

verwijder Security Shield 2012 virus

Security Shield is een bedrieglijke anti-spyware programma van dezelfde familie als System Tool en Security Tool. Eenmaal geïnstalleerd, zal het vermoedelijk scant uw computer op spyware, adware, trojans en andere malware. Natuurlijk zal vinden tal van infecties en dan vraagt ​​u om te betalen voor een volledige versie van Security Shield om niet-bestaande infecties te verwijderen. Deze nep-programma voor de beveiliging geeft ook valse waarschuwingen en berichten waarin staat dat uw computer in de aangevallen of dat je gevoelige informatie kan worden gestolen. Dit programma is een scam. Als uw computer is geïnfecteerd met deze malware dan moet je hieronder gebruik maken van onze instructies voor het verwijderen van de Veiligheidsraad Shield en alle gerelateerde malware te verwijderen handmatig of met een automatische removal tool.
Terwijl SecurityShield wordt uitgevoerd, zal het blokkeren van bepaalde programma's en geeft een valse foutmelding. De nep-bericht luidt:

Security Shield
"cmd.exe" is infected with "Worm.Win32.Autorun.bnb". Do you want to register your copy and remove all threats now?
Security Shield kaapt ook de desktop en webbrowsers om verder je bang te maken door te denken dat uw computer besmet is of een andere problemen, veiligheidsproblemen. Het kan doorverwijzen naar misleidende en schadelijke websites en zelfs porno pop-ups op je scherm. 
De nep-waarschuwingen en meldingen te lezen:

Security Shield Warning
Spyware.IEMonster activity detected. This form of spyware attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozilla Firefox, Outlook and other commonly used programs. Click here to immediately remove it with Security Shield.

Security Shield Warning
Intercepting malicious software that may violate your privacy and harm your computer has been detected. Click here to remove now with Security Shield.

Security Shield Warning
Some of the important system files on your PC were modified by malicious software. It may cause system crashes and data losses.
Click here to prevent non-authorized changes and remove threats (Recommended)
Security Shield is een scareware dat misleidende methodes gebruikt om gebruikers te verleiden tot de aankoop van deze volstrekt nutteloos programma. Als u hem heb gekocht dan contact op met tour creditcardmaatschappij en geschillenbeslechting van de beschuldigingen. Maak dan gebruik van onze instructies voor het verwijderen van de Veiligheidsraad Shield en gerelateerde malware te verwijderen. Wij raden u aan om een ​​automatische verwijdering te gebruiken omdat dit malafide programma kan worden geleverd met andere malware.
U kunt ook gebruik maken van deze code om Security Shield registreren: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2
Er is een nieuwe versie van Security Shield. Het gaat met de jaren tag: Security Shield 2011, Security Shield 2012. In principe is het hetzelfde rogue antispyware. Het werk principe is niet anders - Security Shield installeert aan de slachtoffers computer zonder uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker. Het kan installeren via de valse video codex, trojans van de nep-software-updates. Na de installatie Security Shield 2012 schakelt uw huidige antivirus-of antispyware. Na deze stap nep antispyware programma start zijn eigen scanproces. Al deze scan proces is nep, na de scan Security Shield 2012 zal heel wat virussen op uw computer te vinden en zal je vragen om geld te betalen om ze te verwijderen. U moet weten dat dit alles nep is, de virussen en infecties wordt gevonden - niet bestaan.
Verwijdering proces van Security Shield 2012 is een zware taak. We hebben zelfs niet aan te raden om onderstaande handmatige verwijdering instructies, regenereert opnieuw. Sommige anti-spyware-leveranciers ontwikkelde speciale regels op te sporen en te verwijderen Security Shield, maar dit virus weet hoe muteren ja, het is echt moeilijke taak, zelfs voor geautomatiseerde oplossingen. Hoe dan ook zijn er een aantal programma's die hun tijd wijdt op te sporen en Renove Security Shield. Wij raden het gebruik van malware bytes anti-malware of SpyHunter.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten