dinsdag 24 juli 2012

beste privacy software voor mac osx

Privacy software voor uw MAC




1. HotSpot Shielddit is een software die het versleutelen van anderen Voorkomt van spionage op uw computer terwijl u surft, e-mail of videostream. Vooral handig is het wanneer u gebruik maakt van Wi-Fi-netwerken, is natuurlijk maar een handige tool op elk netwerk privacy. U kunt ervoor zorgen dat de sites en informatie die u toegang worden op basis van uw eigen keuzes. Het is consistent in de verschillende browsers. Het maakt een verbinding met gecodeerde ITS-servers, en stuurt het verkeer naar de beveiligde HTTP HTTPS. Ook krijg je een nieuw IP-adres van AnchorFree. Op dit moment zijn er meer dan 10 miljoen gebruikers van deze software, en dat maakt het een van de grootste VPN's in de wereld. U kunt er zeker van je identiteit is niet zo opgepikt door een ander letsel maker. De nieuwste versie, HotSpot Shield Elite, heeft extra functies zoals Zo kunt u sites wilt bezoeken niet beschikbaar zijn in Un Certain Dat land clubs, prive browsen, snellere downloads, duidelijker VoIP-bellen kanaal en om de browser dat uw identiteit Beschermt volledig te beveiligen. Het is sneller en je ook diverse bugfixes.

2. CC-Cleaner
Dit is een gratis privacy tool die ook kan worden gebruikt voor reiniging en optimalisering van het systeem. Het versnelt je Mac door het verwijderen van ongebruikte bestanden van uw systeem en het vrijmaken van de broodnodige schijfruimte. Het veegt schoon ook uw internet browser geschiedenis en heeft ook een Registry Cleaner. Ook heeft een aantal nieuwe functies, zoals Inloggen management, om onnodige talen
toepassingen, aanvullende ondersteuning voor Mountain Lion Called poortwachter, en een aantal bug fixes en verbeteringen.

3. PeerGuardian
op basis van de PC versie. Het installeert en stelt IPFirewallFast een root cron script zo dat bij het actualiseren van de lijst Intrusion Prevention System vindt elke 12 uur. ipfwFast is een bewerking van de ingebouwde ipfw van OS X. Het het IPS op een hoge snelheid laadt in de ipfw. Het neemt een anti P-2-P lijst, zet dit en zorgt ervoor dat malware. Dit zal nuttig zijn vooral voor degenen die Gebruik een P-2-P-programma's zoals Torrents.

4. Go Trusted Secure Tunnel
Zorgt voor een veilige, snelle tunnel die ervoor dat al het internetverkeer dat op je Mac Noch wordt gefilterd, noch Identified maakt. Dit geldt ook voor e-mail, VoIP-gesprekken, P2P en FTP. De codering is uiterst sterk, en je IP verborgen blijven. Bent u in staat om veilig te surfen op Wi-Fi netwerken en social media sites deblokkeren Als de dieren zijn geblokkeerd. Je hoeft niet elke configuratie uit te voeren, het is heel eenvoudig te gebruiken. Irriterend voor de dingen zoals advertenties, pop-ups en plug-ins worden ook ontbreken, dus je zult blij zijn om het te gebruiken.

5. Little Snitch
Hiermee wordt u op elk programma probeert op te zetten een uitgaande internetverbinding. U kunt kiezen of je wilt laten gebeuren, en richtlijnen zoals tot en met september ook hoe Pogingen dient zodanig te zijn behandeld in de toekomst. Little Snitch werkt geruisloos op de achtergrond en identificeert ook andere virussen en malware. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten