donderdag 12 juli 2012

Beste Antivirus software zomer 2012

GRATIS VIRUSSCANNERS

Avast Antivirus Free 
groeit zelf een trend voor de beste gratis antivirus. Er wordt gedacht een van de beste promotie technieken die ze gebruikt hebben in het recente jaar was wedstrijden voor hun gebruikers. Van wat werd gezien in ons perspectief, Avast heeft een vreselijk snelle antivirus-engine. Echter nauwelijks gleed van de eerste plaats door zijn valse positieven en het ontbreken van een sterkere heuristieken die nodig zijn voor de grotere bedreigingen. Maar, omdat het gratis is, gaat het om aan te tonen dat gebruikers een premie antivirus bescherming nodig hebben.


Microsoft Security Essentials
kwam als een van de meest lichte en simplistisch antivirusprogramma's op de markt. Microsoft is de maker van het Windows-besturingssysteem, dus het gaf gebruikers een betrouwbaarheid factor voor Microsoft Security Essentials. En sinds die tijd, was het top. Met de mogelijkheid om een aantal rootkits op te sporen, het komt op de tweede plaats, maar niet ver onder de eerste plaats.


AVG Antivirus Free 
derde in de rang; om vele redenen. De goede detectie en slimme heuristieken laat het een krachtige antivirus programma zijn, echter is het behandeld met valse positieven, op een ongemakkelijke schaal. Het is dan ook bijna gelijk aan Avira Free.


Avira Free
is gelijk met AVG Anti-Virus Free. Wat goed is over Avira Free is dat zij voortdurend een goede bescherming tegen alle Windows-platformen laat zien. Wat slecht is, is dat het niet 100% draaien op zwaar geïnfecteerde systemen. Dit is een veel voorkomend probleem met antivirus-software, maar Avira Vrij heeft aangetoond dat het niet zeer goed functioneren. Het kan komen door het ontbreken van een goed gecodeerde zelfbescherming, waarmee het zichzelf indekt tegen aanvallen gericht op de virusscanner (bijvoorbeeld het sluiten wat sommige virussen proberen).


ZoneAlarm Free Antivirus / Firewall
heeft de laatste plaats maar zeker niet in het minst! Het is zeker van zijn dat nieuwe gratis ZoneAlarm-programma heeft wat er nodig is om een goed antivirus programma te zijn. Nader onderzoek is nodig om de algemene effectiviteit van dit programma te beoordelen. Een groot voordeel is de gratis firewall welke erin gebouwd zit.

BETAALDE (PREMIUM) ANTI-VIRUS SCANNERS
Kaspersky Antivirus
Voor een antivirusprogramma is het meest aan te raden Kaspersky Antivirus. Het levert de hoogste resultaten in de antivirus testen, en is een van de meest vertrouwde. Het antivirus-product is de moeite waard en de kosten ervan. Wat nog beter is de hoeveelheid functies in zitten - en de kracht van elke functie. Elk individu functie heeft een goed scala aan beschermingen. Het is echt het pro-actieve stukje software dat elke computer nodig heeft!

Norton Antivirus
Perfect Norton Symantec-producten zijn gegroeid uit een mooie antivirus tot een zeer indrukwekkende krachtpatser vol met geweldige functies en een cool uitziende interface. Hoewel de interface is een beetje moeilijk voor beginners, heeft het ervoor dat de mate van bescherming op basis van kenmerken die nodig zijn om de virussen buiten te houden! Met zijn nieuwe identiteit bescherming van interfaces, het verdient terecht een tweede plek!


ESET NOD32 Antivirus
heeft een geweldige job met het maken van NOD32 Antivirus in om een ​​lichtgewicht krachtpatser! De razendsnelle reactie op binnenkomende bedreigingen en economische kosten maken het de beste koop en beste bescherming!

Avira Premium Antivirus
Avira werd erg intelligent laatste tijd, die sociale netwerken bescherming, anti-phishing, en pro-actief HIPS bescherming aan een toch al geweldig antivirus. Het kan niet zo feature-rijk als andere programma's in zijn klasse, maar zeker heeft de kennis van databases en programma functies om de gewone gebruiker te beschermen. Nu, de grootste boost in de rangschikking is de succesvolle rootkit bescherming interface. Het heeft niet te blokkeren 100% van de malware, maar kwam eigenlijk best dichtbij!

Avast Pro Antivirus
Dit antivirus programma kan heel goed de veelzijdige programma van het jaar. Verbetering van de sterk van de vorige jaren, toont elk nieuw jaar hoeveel het is uitgegroeid tot een gunstig programma voor bijna elk systeem. Het enige probleem dat in Avast Pro Antivirus gezien in vergelijking met andere degenen die boven deze is, waren de mogelijkheid om een ​​kwaadaardige downloaden onmiddellijk te stoppen in zijn tracks. Echter, bij elke nieuwe programma-update komt er een veel betere manier om deze geïnfecteerde sites te blokkeren.

BitDefender Antivirus Plus
Als gevolg van het overschot van de functies die deze programma omvat zowel ten opzichte van voorgaande jaren, het werd de zesde plaats plek. Het kwam bijna op de vijfde plaats, vooral vanwege de briljante sociale media bescherming.

F-Secure Antivirus
F-Secure software is gestegen tot een grote concurrent van andere leveranciers van antivirusprogramma's te worden. De feature-rijke interface en een goede heuristiek, gepaard met lichte prestaties, maakt dit programma een ster! Kudos! Spot zeven voor F-Secure!

AVG Anti-Virus
AVG al jaren heeft een goede bescherming. Het biedt geweldige feature rijke software. De enige meeneem, zoals hierboven beschreven voor de vrije uitgave: het probleem van valse positieven. Hun reactie op false positives is niet snel genoeg, wat kan leiden tot problemen met vertrouwen. Vertrouwen is heel belangrijk voor pc-gebruikers. Dit programma kwam in plaats acht als gevolg van dat!

PC Tools's Spyware Doctor met AntivirusSpyware Doctor met AntiVirus levert de krachtige antivirus-en antispyware-bescherming met behulp van de 'layered' technologieën om uw pc te beschermen tegen malware aanvallen. Octrooi aangevraagd ThreatFire ™ intelligent gedrag blokkeert nieuwe bedreigingen sneller dan de traditionele methoden signatures! Echter, vanwege de slechte betrouwbaarheid van nieuwe malware, zoals zero-day dreigingen, moesten we het terugbrengen naar een negende plaats.

Panda Security Antivirus Pro
Dit was een moeilijke te beoordelen. Bij het testen op vele verschillende systemen in het verleden werd erkend goede bescherming en grote mogelijkheden bieden echter het gebrek prestaties. Sommige van de prestaties ontbreekt had te maken met die op een vijandige systeem veel rond van virussen: het programma was vertraagd en tot stilstand. Echter, het sandbox systeem, goede heuristiek, en de algehele volledige bescherming laten we dit programma plaatsen op de 10de plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten