dinsdag 31 juli 2012

verwijder Security Shield 2012 virus

Security Shield is een bedrieglijke anti-spyware programma van dezelfde familie als System Tool en Security Tool. Eenmaal geïnstalleerd, zal het vermoedelijk scant uw computer op spyware, adware, trojans en andere malware. Natuurlijk zal vinden tal van infecties en dan vraagt ​​u om te betalen voor een volledige versie van Security Shield om niet-bestaande infecties te verwijderen. Deze nep-programma voor de beveiliging geeft ook valse waarschuwingen en berichten waarin staat dat uw computer in de aangevallen of dat je gevoelige informatie kan worden gestolen. Dit programma is een scam. Als uw computer is geïnfecteerd met deze malware dan moet je hieronder gebruik maken van onze instructies voor het verwijderen van de Veiligheidsraad Shield en alle gerelateerde malware te verwijderen handmatig of met een automatische removal tool.
Terwijl SecurityShield wordt uitgevoerd, zal het blokkeren van bepaalde programma's en geeft een valse foutmelding. De nep-bericht luidt:

Security Shield
"cmd.exe" is infected with "Worm.Win32.Autorun.bnb". Do you want to register your copy and remove all threats now?
Security Shield kaapt ook de desktop en webbrowsers om verder je bang te maken door te denken dat uw computer besmet is of een andere problemen, veiligheidsproblemen. Het kan doorverwijzen naar misleidende en schadelijke websites en zelfs porno pop-ups op je scherm. 
De nep-waarschuwingen en meldingen te lezen:

Security Shield Warning
Spyware.IEMonster activity detected. This form of spyware attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozilla Firefox, Outlook and other commonly used programs. Click here to immediately remove it with Security Shield.

Security Shield Warning
Intercepting malicious software that may violate your privacy and harm your computer has been detected. Click here to remove now with Security Shield.

Security Shield Warning
Some of the important system files on your PC were modified by malicious software. It may cause system crashes and data losses.
Click here to prevent non-authorized changes and remove threats (Recommended)
Security Shield is een scareware dat misleidende methodes gebruikt om gebruikers te verleiden tot de aankoop van deze volstrekt nutteloos programma. Als u hem heb gekocht dan contact op met tour creditcardmaatschappij en geschillenbeslechting van de beschuldigingen. Maak dan gebruik van onze instructies voor het verwijderen van de Veiligheidsraad Shield en gerelateerde malware te verwijderen. Wij raden u aan om een ​​automatische verwijdering te gebruiken omdat dit malafide programma kan worden geleverd met andere malware.
U kunt ook gebruik maken van deze code om Security Shield registreren: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2
Er is een nieuwe versie van Security Shield. Het gaat met de jaren tag: Security Shield 2011, Security Shield 2012. In principe is het hetzelfde rogue antispyware. Het werk principe is niet anders - Security Shield installeert aan de slachtoffers computer zonder uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker. Het kan installeren via de valse video codex, trojans van de nep-software-updates. Na de installatie Security Shield 2012 schakelt uw huidige antivirus-of antispyware. Na deze stap nep antispyware programma start zijn eigen scanproces. Al deze scan proces is nep, na de scan Security Shield 2012 zal heel wat virussen op uw computer te vinden en zal je vragen om geld te betalen om ze te verwijderen. U moet weten dat dit alles nep is, de virussen en infecties wordt gevonden - niet bestaan.
Verwijdering proces van Security Shield 2012 is een zware taak. We hebben zelfs niet aan te raden om onderstaande handmatige verwijdering instructies, regenereert opnieuw. Sommige anti-spyware-leveranciers ontwikkelde speciale regels op te sporen en te verwijderen Security Shield, maar dit virus weet hoe muteren ja, het is echt moeilijke taak, zelfs voor geautomatiseerde oplossingen. Hoe dan ook zijn er een aantal programma's die hun tijd wijdt op te sporen en Renove Security Shield. Wij raden het gebruik van malware bytes anti-malware of SpyHunter.

 

verwijder het Google Redirect virus

Redirect Google is een enorm probleem voor computergebruikers die resulteert in voortdurende omleidingen aan willekeurige pagina's die niets gemeen heeft met deze gebruiker zoeken query. Volgens deskundigen is het nauw verbonden met trojan die specifiek is ontworpen om het geld te maken - een en ander webverkeer, verzamelt verkoop, leidt voor de andere verdachte sites en probeert het slachtoffer te misleiden om te betalen voor nutteloze software. Zoals u kunt zien, met Google virus redirect op uw computer betekent veel ernstige problemen die kunnen worden vermeden alleen door het verwijderen van deze bedreiging van het systeem.

Google redirect virus wordt meestal veroorzaakt door een veelzijdige bedreiging verscheiden genoemd TDSS, Alureon of Tidserv. Zodra deze backdoor bedreiging wordt in de machine, het maakt de gebruiker op het web surfen mogelijkheden beperkt en verbreekt hem van veel surfen op internet diensten. Als gevolg hiervan, wordt u continu doorgestuurd naar verschillende sites die ofwel onschadelijk commerciële websites of in verband met de cyber bedreigingen 'auteurs en worden gebruikt voor de verspreiding van malware.

Stap 1 - Scan u computer met de volgende Anti Malware en virus tools

1) SpyHunter
2) Spyware Doctor
3) Malwarebytes Anti-malware
4) Windows Defender
5) TDSSKiller

Stap 2 - Controleer u hosts file voor rare redirects

De hosts file vind u hier : Ga naar start > bij uitvoeren tik: %windir%\System32\Drivers\etc\hosts een bestand zal zich openen, open dit met notepad.vooorbeeld van het bestand


Als u meer regels ziet dan 127.0.0.1 localhost, let dan goed op en kijk of u deze kunt verwijderen. (zie afbeelding)

Stap 3 - Controleer of u verbinding maakt middels een proxy

Ga naar u netwerkinstellingen, en klik met de rechtermuisknop op "Eigenschappen" of "Properties" zie afbeeldingSelecteer u TCP/IP protocolVink het rondje aan met krijg automatisch een ip adres, zie afbeeldingStap 4 - Check u Internet Explorer addons
1) start IE, dan ga naar tools, en beheer addons
2) verwijder alle addons die u niet kent.

dinsdag 24 juli 2012

verwijder Text Enhancer virus

Text Enhancer (Text-Enhance) is een vorm van flash-adware (gecategoriseerd als een browser hijacker) die op internet browsers hecht als een verlengstuk en cookie zonder toestemming van de gebruiker. De primaire website voor Text Enhancer niet eens kunnen gebruikers hun toestel downloaden, noch kunnen hun uitbreiding te vinden op extensie Google Chrome's database, noch enige andere browser add-on database voor die kwestie. Met andere woorden, Text Enhancer is geen realist in de tekst van advertentie-service.

Gebruikers meestal merken dat ze zijn geinfecteerd door de tekst te verbeteren wanneer webpagina's zijn links of zweven banden met bepaalde spam advertenties en informatie in een pop-up venster. De eigenaren achter Text Enhancer genereren inkomsten door middel van reclame diensten op deze manier en de verkoop van persoonlijke informatie. Voorbeeld: Hangend boven de woorden raceteams opent een klein venster met een spam-reclame ten opzichte van racing teams.Hoe verwijder ik Text Enhancer van mijn computer? - Google chrome!!
1. Als eerste verwijder u alle cookies en tijdelijke internet bestanden uit uw browser.
2. Daarna verwijder u de extensie uit uw browser3. Daarna installeert u AD-Block (voor google chrome) : https://chrome.google.com/webstore/d...namgkkbiglidom
4. Na installatie klikt u rechtermuisknop op het ad block icoontje en selecteert u 'opties'
5. Ga naar de tab 'eigen filters' en klik op ' blok een advertentie via zijn eigen url
6. vul daar de 2 url's in : Text-Enhance.com en Textsrv.com7. Klaar.

Hoe verwijder ik Text Enhancer van mijn computer? - Firefox
1. Ga naar tools > Addons
2. Selecteer extensies en vind de Text Enhance extensie en klik op blokkeer en verwijder.

Hoe verwijder ik Text Enhancer van mijn computer? - Internet Explorer
1. Ga naar tools en klik op beheer addons
2. Onder beheer klik op beheer alle toolbars en extensies
3. Selecteer de Text enhance plugin en klik op disable/blokkeer.

Aanvullende scans om zeker te weten dat het verwijder is

1. Scan met MalwareBytes Antimalware om deze malware/spyware zeker te weten van u computer verwijderd te hebben. 
2. ESET onlinescan, gratis online virusscanner. 

* Aanvullende informatie, niet om te verwijderen. Text Enhancer word waarschijnlijk met de volgende software mee geïnstalleerd. Handig om te weten waar u het vandaan heeft.
Bandicam
BCool
BeCool
Better Links
Bflix1.0
Browser Enhancements 1.0
Codec-V
CodecC
CodecC 1.0
CodecM
Codecv 1.0
Extension
Crossrider Web Apps
Dealply
Downloadnsave
Extension
Facetheme
Fantapper
Fast save
Freemind
Game Play Labs
Greasemonkey
I-livid
I Want That
I Want This
Imminent
Installed Class
With Java plug-ins
Jlmp3
Media Plugin
Notepad++
Pando Media Enhancer
Premiumplay Codec
Protector by IB2.0.0.412
Rewardsarcade
RewardsArcadeSuite
Shockwave
SiteAdvisor
Splashtop Inc
TheBflix
TheBflix5.0
TheBflix Class
Toad
Vid-Saver
Vuze
VMWare Player
Widgi Toolbar Platform
wxDfast
Yontoo
YouTube Plus

beste privacy software voor mac osx

Privacy software voor uw MAC
1. HotSpot Shielddit is een software die het versleutelen van anderen Voorkomt van spionage op uw computer terwijl u surft, e-mail of videostream. Vooral handig is het wanneer u gebruik maakt van Wi-Fi-netwerken, is natuurlijk maar een handige tool op elk netwerk privacy. U kunt ervoor zorgen dat de sites en informatie die u toegang worden op basis van uw eigen keuzes. Het is consistent in de verschillende browsers. Het maakt een verbinding met gecodeerde ITS-servers, en stuurt het verkeer naar de beveiligde HTTP HTTPS. Ook krijg je een nieuw IP-adres van AnchorFree. Op dit moment zijn er meer dan 10 miljoen gebruikers van deze software, en dat maakt het een van de grootste VPN's in de wereld. U kunt er zeker van je identiteit is niet zo opgepikt door een ander letsel maker. De nieuwste versie, HotSpot Shield Elite, heeft extra functies zoals Zo kunt u sites wilt bezoeken niet beschikbaar zijn in Un Certain Dat land clubs, prive browsen, snellere downloads, duidelijker VoIP-bellen kanaal en om de browser dat uw identiteit Beschermt volledig te beveiligen. Het is sneller en je ook diverse bugfixes.

2. CC-Cleaner
Dit is een gratis privacy tool die ook kan worden gebruikt voor reiniging en optimalisering van het systeem. Het versnelt je Mac door het verwijderen van ongebruikte bestanden van uw systeem en het vrijmaken van de broodnodige schijfruimte. Het veegt schoon ook uw internet browser geschiedenis en heeft ook een Registry Cleaner. Ook heeft een aantal nieuwe functies, zoals Inloggen management, om onnodige talen
toepassingen, aanvullende ondersteuning voor Mountain Lion Called poortwachter, en een aantal bug fixes en verbeteringen.

3. PeerGuardian
op basis van de PC versie. Het installeert en stelt IPFirewallFast een root cron script zo dat bij het actualiseren van de lijst Intrusion Prevention System vindt elke 12 uur. ipfwFast is een bewerking van de ingebouwde ipfw van OS X. Het het IPS op een hoge snelheid laadt in de ipfw. Het neemt een anti P-2-P lijst, zet dit en zorgt ervoor dat malware. Dit zal nuttig zijn vooral voor degenen die Gebruik een P-2-P-programma's zoals Torrents.

4. Go Trusted Secure Tunnel
Zorgt voor een veilige, snelle tunnel die ervoor dat al het internetverkeer dat op je Mac Noch wordt gefilterd, noch Identified maakt. Dit geldt ook voor e-mail, VoIP-gesprekken, P2P en FTP. De codering is uiterst sterk, en je IP verborgen blijven. Bent u in staat om veilig te surfen op Wi-Fi netwerken en social media sites deblokkeren Als de dieren zijn geblokkeerd. Je hoeft niet elke configuratie uit te voeren, het is heel eenvoudig te gebruiken. Irriterend voor de dingen zoals advertenties, pop-ups en plug-ins worden ook ontbreken, dus je zult blij zijn om het te gebruiken.

5. Little Snitch
Hiermee wordt u op elk programma probeert op te zetten een uitgaande internetverbinding. U kunt kiezen of je wilt laten gebeuren, en richtlijnen zoals tot en met september ook hoe Pogingen dient zodanig te zijn behandeld in de toekomst. Little Snitch werkt geruisloos op de achtergrond en identificeert ook andere virussen en malware. 

donderdag 12 juli 2012

DNSChanger verwijder tool voor Apple Mac OSX

DNSChangertool maakt u computer vrij van het DNS virus


Het DNSChanger Paard van Troje, ook bekend als OSX.RSPlug.A en OSX / Puper en OSX / Jahlav-C, is gevonden op talrijke pornografische websites en vermomt zich als een video-codec. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, DNSChanger verandert de DNS-instellingen op de computer, redirecten van websites die door de gebruiker naar kwaadaardige sites. Als persoonlijke gegevens worden ingevoerd op deze kwaadaardige websites, kan dit leiden tot identiteitsdiefstal.

Download de DNSChanger tool voor MAC OSX hier

Hieruit kunnen we opmaken dat het downloaden van codec's op sites om video's af te spelen vaak malware bevatten. Deze video's worden vaak voor een deel of in slechte kwaliteit getoond daarnaast word er melding gemaakt "wilt u dit in HD zien" klik dan hier en download deze codec.

Beste Antivirus software zomer 2012

GRATIS VIRUSSCANNERS

Avast Antivirus Free 
groeit zelf een trend voor de beste gratis antivirus. Er wordt gedacht een van de beste promotie technieken die ze gebruikt hebben in het recente jaar was wedstrijden voor hun gebruikers. Van wat werd gezien in ons perspectief, Avast heeft een vreselijk snelle antivirus-engine. Echter nauwelijks gleed van de eerste plaats door zijn valse positieven en het ontbreken van een sterkere heuristieken die nodig zijn voor de grotere bedreigingen. Maar, omdat het gratis is, gaat het om aan te tonen dat gebruikers een premie antivirus bescherming nodig hebben.


Microsoft Security Essentials
kwam als een van de meest lichte en simplistisch antivirusprogramma's op de markt. Microsoft is de maker van het Windows-besturingssysteem, dus het gaf gebruikers een betrouwbaarheid factor voor Microsoft Security Essentials. En sinds die tijd, was het top. Met de mogelijkheid om een aantal rootkits op te sporen, het komt op de tweede plaats, maar niet ver onder de eerste plaats.


AVG Antivirus Free 
derde in de rang; om vele redenen. De goede detectie en slimme heuristieken laat het een krachtige antivirus programma zijn, echter is het behandeld met valse positieven, op een ongemakkelijke schaal. Het is dan ook bijna gelijk aan Avira Free.


Avira Free
is gelijk met AVG Anti-Virus Free. Wat goed is over Avira Free is dat zij voortdurend een goede bescherming tegen alle Windows-platformen laat zien. Wat slecht is, is dat het niet 100% draaien op zwaar geïnfecteerde systemen. Dit is een veel voorkomend probleem met antivirus-software, maar Avira Vrij heeft aangetoond dat het niet zeer goed functioneren. Het kan komen door het ontbreken van een goed gecodeerde zelfbescherming, waarmee het zichzelf indekt tegen aanvallen gericht op de virusscanner (bijvoorbeeld het sluiten wat sommige virussen proberen).


ZoneAlarm Free Antivirus / Firewall
heeft de laatste plaats maar zeker niet in het minst! Het is zeker van zijn dat nieuwe gratis ZoneAlarm-programma heeft wat er nodig is om een goed antivirus programma te zijn. Nader onderzoek is nodig om de algemene effectiviteit van dit programma te beoordelen. Een groot voordeel is de gratis firewall welke erin gebouwd zit.

BETAALDE (PREMIUM) ANTI-VIRUS SCANNERS
Kaspersky Antivirus
Voor een antivirusprogramma is het meest aan te raden Kaspersky Antivirus. Het levert de hoogste resultaten in de antivirus testen, en is een van de meest vertrouwde. Het antivirus-product is de moeite waard en de kosten ervan. Wat nog beter is de hoeveelheid functies in zitten - en de kracht van elke functie. Elk individu functie heeft een goed scala aan beschermingen. Het is echt het pro-actieve stukje software dat elke computer nodig heeft!

Norton Antivirus
Perfect Norton Symantec-producten zijn gegroeid uit een mooie antivirus tot een zeer indrukwekkende krachtpatser vol met geweldige functies en een cool uitziende interface. Hoewel de interface is een beetje moeilijk voor beginners, heeft het ervoor dat de mate van bescherming op basis van kenmerken die nodig zijn om de virussen buiten te houden! Met zijn nieuwe identiteit bescherming van interfaces, het verdient terecht een tweede plek!


ESET NOD32 Antivirus
heeft een geweldige job met het maken van NOD32 Antivirus in om een ​​lichtgewicht krachtpatser! De razendsnelle reactie op binnenkomende bedreigingen en economische kosten maken het de beste koop en beste bescherming!

Avira Premium Antivirus
Avira werd erg intelligent laatste tijd, die sociale netwerken bescherming, anti-phishing, en pro-actief HIPS bescherming aan een toch al geweldig antivirus. Het kan niet zo feature-rijk als andere programma's in zijn klasse, maar zeker heeft de kennis van databases en programma functies om de gewone gebruiker te beschermen. Nu, de grootste boost in de rangschikking is de succesvolle rootkit bescherming interface. Het heeft niet te blokkeren 100% van de malware, maar kwam eigenlijk best dichtbij!

Avast Pro Antivirus
Dit antivirus programma kan heel goed de veelzijdige programma van het jaar. Verbetering van de sterk van de vorige jaren, toont elk nieuw jaar hoeveel het is uitgegroeid tot een gunstig programma voor bijna elk systeem. Het enige probleem dat in Avast Pro Antivirus gezien in vergelijking met andere degenen die boven deze is, waren de mogelijkheid om een ​​kwaadaardige downloaden onmiddellijk te stoppen in zijn tracks. Echter, bij elke nieuwe programma-update komt er een veel betere manier om deze geïnfecteerde sites te blokkeren.

BitDefender Antivirus Plus
Als gevolg van het overschot van de functies die deze programma omvat zowel ten opzichte van voorgaande jaren, het werd de zesde plaats plek. Het kwam bijna op de vijfde plaats, vooral vanwege de briljante sociale media bescherming.

F-Secure Antivirus
F-Secure software is gestegen tot een grote concurrent van andere leveranciers van antivirusprogramma's te worden. De feature-rijke interface en een goede heuristiek, gepaard met lichte prestaties, maakt dit programma een ster! Kudos! Spot zeven voor F-Secure!

AVG Anti-Virus
AVG al jaren heeft een goede bescherming. Het biedt geweldige feature rijke software. De enige meeneem, zoals hierboven beschreven voor de vrije uitgave: het probleem van valse positieven. Hun reactie op false positives is niet snel genoeg, wat kan leiden tot problemen met vertrouwen. Vertrouwen is heel belangrijk voor pc-gebruikers. Dit programma kwam in plaats acht als gevolg van dat!

PC Tools's Spyware Doctor met AntivirusSpyware Doctor met AntiVirus levert de krachtige antivirus-en antispyware-bescherming met behulp van de 'layered' technologieën om uw pc te beschermen tegen malware aanvallen. Octrooi aangevraagd ThreatFire ™ intelligent gedrag blokkeert nieuwe bedreigingen sneller dan de traditionele methoden signatures! Echter, vanwege de slechte betrouwbaarheid van nieuwe malware, zoals zero-day dreigingen, moesten we het terugbrengen naar een negende plaats.

Panda Security Antivirus Pro
Dit was een moeilijke te beoordelen. Bij het testen op vele verschillende systemen in het verleden werd erkend goede bescherming en grote mogelijkheden bieden echter het gebrek prestaties. Sommige van de prestaties ontbreekt had te maken met die op een vijandige systeem veel rond van virussen: het programma was vertraagd en tot stilstand. Echter, het sandbox systeem, goede heuristiek, en de algehele volledige bescherming laten we dit programma plaatsen op de 10de plek.

dinsdag 10 juli 2012

verwijder het Buma Stemra virus van u computer

De laatste tijd zijn er veel gebruikers geinfecteerd geraakt met Buma Stemra virus wat u vraagt 100 euro te betalen om u pc te unlocken van deze malware. U computer is na dit virus gelocked en u kunt Windows niet meer normaal gebruiken. Om dit probleem op te lossen kunt u een herstel punt terugzetten van Windows om terug in Windows te geraken.Oplossing om terug in Windows te geraken:

1. Start u computer opnieuw op
2. Klik tijdens het opstarten nog voor het windows scherm op F8 in veilige modus (wat is veilig modus?)
3. Klik aan veilig modus met netwerkondersteuning 
4. Voer systeemherstel uit en plaats u computer terug in een tijdsbestek waarin u nog niet last had van het virus. (hoe voer ik systeemherstel uit ?)

1. Scan daarna u computer met MalwareBytes AntiMalware om het buma stemra/klpd virus te verwijderen of te detecteren.
2. Scan nogmaals met ComboFix! om deze malware nog dieper te detecteren en te verwijderen. (instructies vind u hier)
3. Scan u computer nogmaals met ESET online virusscan om de laatste restjes te verwijderen.

voorbeeld van het KLPD / Buma Stemra virus

Hoe komt het KLPD virus op u computer?
Op 2 manieren: Via een email of een geïnfecteerde website. In een nep email wordt je gewaarschuwd dat er illegaal gedownloade muziek op de computer is aangetroffen. Het virus die zich vanaf een website op de computer laat infecteren komt voor zover we weten door een lek in java software.
Het KLPD virus dat via email binnenkomt zit in een bijlage of een link. Als je de link in het email bericht aanklikt, dan kan er een virus worden geinstalleerd op de computer. Dit door bovengenoemd java probleem.

Virus melding:
“uw besturingssysteem is geblokkeerd voor schending van de wetten van het Koninkrijk der Nederlanden. Uw ip adres is gedetecteerd en geregistreerd.. De gebruiker van dit ip-adres gebruikt zijn computer voor het weergeven of downloaden van pornografische video bestanden met kinderpornografie, bestialiteit en geweld tegen kinderen. Vergrendelen van uw computer is ontworpen om illegale activiteiten te voorkomen”
Hierna wordt er gesommeerd om binnen 24 uur een betaling te doen via de o.a Ukash en Paysafecard welke bij diverse tankstations en winkelketens kunnen worden aangeschaft. (bron)


* voorkom een virus op uw pc en installeer een gratis virusscanner!

meer informatie:  http://www.antivirussen.info

verwijder het uKash virus van u computer, meerdere oplossingen

Als u geinfecteerd bent met het uKash 100 euro politie virus kunt u de volgende melding verwachten bij het opstarten van u computer

Uw computer is geblokkeerd.
Uw Computer is geblokkeerd door het systeem van een automatische informatie controle.

Waarom?

Dat kan gebeuren om één van de volgende redenen:
1. Uw computer werd gebruikt om verboden websites te raadplegen.
2. Uw computer werd gebruikt om verboden websites te bekijken die elementen van kinderpornografie bevatten.
3. Uw computer werd gebruikt om verboden informatie door te geven.
4. Uw computer werd gebruikt voor het bewaren / bekijken van illegaal contect.

Hoe is het te verbeteren?
Volgens de wet " Over informatiecontrole en bescherming van informatie" d.d. 02-01-2012 bent u verplicht een boete ten hoogte van 100 euro te betalen. Om de betaling van de boete te vergemakkelijken bieden wij een beschermende betalingswijze aan via vouchers Ukash. U dient vouchers ter waarde van 100 euro in totaal te kopen, daarna hun nummer in het betaalformulier in te schrijven en daarna op het knopje "code versturen" te klikken.

Wat gebeurt er nadat ik de code heb ingevoerd?
Nadat die code door ons systeem wordt gecontroleerd, wordt uw computer onmiddellijk gedeblokkeerd. Als u twee codes a €50 intoetst, toetst u eerst een code, en, nadat u de bevestiging heeft ontvangen, voert u de volgende code in.

Wat moet ik doen als problemen zijn ontstaan?
Als het u niet gelukt is om welke reden dan ook de boete via het beschermde systeem te voldoen, dient u een e-mailbericht te schrijven naar het volgende adres info@online-cyber-police.com, waarin u uw adres en codes van vouchers(-s) Ukash ter waarde van 100 euro moet aangeven.
Nadat u code door ons systeem is gecontroleerd, wordt uw computer onmiddellijk gedeblokkeerd.
De enige oplossing op dit moment om terug in Windows te geraken en het virus te verwijderen vind u hieronder

Oplossing om terug in Windows te geraken:

1. Start u computer opnieuw op
2. Klik tijdens het opstarten nog voor het windows scherm op F8 in veilige modus (wat is veilig modus?)
3. Klik aan veilig modus met netwerkondersteuning 
4. Voer systeemherstel uit en plaats u computer terug in een tijdsbestek waarin u nog niet last had van het virus. (hoe voer ik systeemherstel uit ?)

1. Scan daarna u computer met MalwareBytes AntiMalware om het buma stemra/klpd virus te verwijderen of te detecteren.
2. Scan nogmaals met ComboFix! om deze malware nog dieper te detecteren en te verwijderen. (instructies vind u hier)
3. Scan u computer nogmaals met ESET online virusscan om de laatste restjes te verwijderen

Hoe kan het uKash virus op mijn pc komen ?
Op 2 manieren: Via een email of een geïnfecteerde website. In een nep email wordt je gewaarschuwd dat er illegaal gedownloade muziek op de computer is aangetroffen. Het virus die zich vanaf een website op de computer laat infecteren komt voor zover we weten door een lek in java software.
Het uKash virus dat via email binnenkomt zit in een bijlage of een link. Als je de link in het email bericht aanklikt, dan kan er een virus worden geinstalleerd op de computer. Dit door bovengenoemd java probleem.

* voorkom een virus op uw pc en installeer een gratis virusscanner!

-->> VOOR EEN UITGEBREIDERE INSTRUCTIE HOE DIT VIRUS TE VERWIJDEREN KIJK HIER <<--

Meer informatie: 
http://www.antivirussen.info/